Nieuws van molen Aeolus

Facebook Berichten

6 days ago

Molen Aeolus

Molen Aeolus is tijdens Open Monumentendag 2020 bezocht door 59 bezoekers. ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Molen Aeolus

Na een maandenlange lockdown vanwege het Coronavirus gaat molen Aeolus a.s. zaterdag 25 juli weer voorzichtig open voor het publiek. Natuurlijk zijn er wel wat randvoorwaarden want de veiligheid van het publiek en onze vrijwilligers staan voorop.

Er is een speciaal protocol opgesteld waarin de richtlijnen van het Erfgoedplatform en het RIVM nauwlettend worden gevolgd. Zo is er registratie met gezondheids-vragen aan de deur en moeten bezoekers gebruik maken van reinigingsgel voor hun handen. Verder mogen er niet te veel bezoekers tegelijk in de molen en is bezoek uitsluitend mogelijk onder begeleiding van onze gidsen.

De entree gaat niet door de winkel, maar via de grote deuren aan de zuidkant van de molen. Daar kunnen bezoekers zich melden en registreren. Molen Aeolus is a.s. zaterdag geopend van 10.00-15.00 uur. Toegang is gratis. U bent van harte welkom! Zie voor de openingstijden van de molenwinkel: www.aeolus.nl.
... See MoreSee Less

View on Facebook

5 months ago

Molen Aeolus

De website draait weer. Wij hebben de windstilte benut om een nieuw beeld te creeeren. Neem gerust een kijkje. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Jaar oud

Vlucht meters

Dagen open

Monumenten nummer

Molen Aeolus: "Icoon van Vlaardingen"