Nieuws van molen Aeolus

Facebook Berichten

3 weeks ago

Molen Aeolus

Na een maandenlange lockdown vanwege het Coronavirus gaat molen Aeolus a.s. zaterdag 25 juli weer voorzichtig open voor het publiek. Natuurlijk zijn er wel wat randvoorwaarden want de veiligheid van het publiek en onze vrijwilligers staan voorop.

Er is een speciaal protocol opgesteld waarin de richtlijnen van het Erfgoedplatform en het RIVM nauwlettend worden gevolgd. Zo is er registratie met gezondheids-vragen aan de deur en moeten bezoekers gebruik maken van reinigingsgel voor hun handen. Verder mogen er niet te veel bezoekers tegelijk in de molen en is bezoek uitsluitend mogelijk onder begeleiding van onze gidsen.

De entree gaat niet door de winkel, maar via de grote deuren aan de zuidkant van de molen. Daar kunnen bezoekers zich melden en registreren. Molen Aeolus is a.s. zaterdag geopend van 10.00-15.00 uur. Toegang is gratis. U bent van harte welkom! Zie voor de openingstijden van de molenwinkel: www.aeolus.nl.
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

Molen Aeolus

De website draait weer. Wij hebben de windstilte benut om een nieuw beeld te creeeren. Neem gerust een kijkje. ... See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

Molen Aeolus

De website en email van Molen Aeolus zijn even niet te bereiken. Een storing bij de provider is de oorzaak dat het windstil is. De molen is eventueel te bereiken via aeolusmolen@gmail.com

Wij zijn snel weer online!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Jaar oud

Vlucht meters

Dagen open

Monumenten nummer

Molen Aeolus: "Icoon van Vlaardingen"