Nieuws van molen Aeolus

18 hours ago

Molen Aeolus

PEPERNOTEN IN MOLEN AEOLUS

Vlaardingen – Aanstaande zaterdag 28 november is molen Aeolus weer geopend voor het publiek van 10.00 - 15.00 uur. Dit keer geen Sint en Piet, maar wel gratis pepernoten voor alle bezoekertjes en hun ouders zolang de voorraad strekt. U bent van harte welkom!

Er is een speciaal protocol opgesteld waarin de richtlijnen van het Erfgoedplatform en het RIVM nauwlettend worden gevolgd. Zo is er registratie met gezondheids-vragen aan de deur en moeten bezoekers gebruik maken van reinigingsgel voor hun handen. Bovendien is het dragen van een mondkapje voor bezoekers boven de 13 jaar verplicht. Verder mogen er niet te veel bezoekers tegelijk in de molen en is bezoek uitsluitend mogelijk onder begeleiding van onze gidsen. De entree gaat niet door de winkel, maar via de grote deuren aan de zuidkant van de molen. Daar kunnen bezoekers zich melden en registreren. Toegang is gratis.
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 weeks ago

Molen Aeolus

GRIEZELEN IN MOLEN AEOLUS

Vlaardingen – Onder voorbehoud van strengere RIVM-regels vanwege de Coronapandemie is molen Aeolus aanstaande zaterdag 31 oktober geopend voor het publiek van 10.00 - 15.00 uur. Thema is Halloween! De molen is voor de gelegenheid omgetoverd in een waar griezelpaleis waar jong en oud door onze gidsen worden rondgeleid. U bent van harte welkom!

Er is een speciaal protocol opgesteld waarin de richtlijnen van het Erfgoedplatform en het RIVM nauwlettend worden gevolgd. Zo is er registratie met gezondheids-vragen aan de deur en moeten bezoekers gebruik maken van reinigingsgel voor hun handen. Bovendien is het dragen van een mondkapje voor bezoekers boven de 13 jaar verplicht. Verder mogen er niet te veel bezoekers tegelijk in de molen en is bezoek uitsluitend mogelijk onder begeleiding van onze gidsen. De entree gaat niet door de winkel, maar via de grote deuren aan de zuidkant van de molen. Daar kunnen bezoekers zich melden en registreren. Wilt u zeker zijn van een plekje in de molen? Reserveer dan tot uiterlijk vrijdag 30 oktober via secretaris@molenaeolus.nl. Toegang is gratis. Zie voor de openingstijden van de molenwinkel: www.aeolus.nl.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Jaar oud

Vlucht meters

Dagen open

Monumenten nummer

Molen Aeolus: "Icoon van Vlaardingen"