Neem contact op met molen Aeolus

Contacteer ons

Wanneer u maar wilt!

Stichting Exploitatie Molen Aeolus
Secretariaat: secretaris@molenaeolus.nl
KvK: 24488901
IBAN NL27 ABNA 0605618895
t.n.v. Stichting Exploitatie Molen Aeolus
Tel.: 06 49 49 45 90 (Voorzitter)
Molen Aeolus, Kortedijk 14
3134 HB Vlaardingen

Het RSIN-nummer is 817551980. Door de Belastingdienst in de stichting  vanaf 1.1.2015 aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Tevens is de stichting belastingplichtig voor de omzetbelasting ( omzetbelastingnummer NL 8175.51.980.B.01.)

Veel gestelde vragen
Wanneer is de molen open?

De molen is op elke laatste zaterdag van de maand open, van 11.00 – 16.00 uur. Voor de exacte dagen, kijk in de Agenda of volg ons via FaceBook.

De molenwinkel?

Molen Aeolus wordt onderhouden door een stichting, SEMA (Stichting Exploitatie Molen Aeolus). De stichting verhuurt de molen en de molenwinkel. Voor vragen over de molenwinkel moet u zich richten tot de molenwinkel. Te vinden via www.aeolus.nl of email naar info@aeolus.nl.

Molengidsen

Met succes heeft de Stichting, in samenwerking met het Erfgoedhuis Zuid-Holland en het Molennetwerk Zuid-Holland, enthousiaste molengidsen opgeleid die bezoekers rondleiden in molen Aeolus. Molengidsen ontvangen het publiek in de molen, geven rondleidingen en organiseren activiteiten op en rond de molen. De molengidsen hebben kennis over de geschiedenis en functie van de molen, de werking van de molen, klantvriendelijkheid en vele andere zaken die van belang zijn voor een molengids. Ook hebben zij kennis van de vele molen-vaktermen zoals; stelling, kruien, bezetketting, kapzolder en andere molenweetjes.

Nationale Molendag

Op de tweede zaterdag van mei is de landelijke molendag samen met de landelijke fietsdag. U kunt langs Molen Aeolus fietsen en meteen de molen bezoeken.

Open Monumentendag

De monumentendag wordt georganiseerd in september. Molen Aeolus is een vaste deelnemer en heeft de deuren geopend voor het publiek. Kijk op onze FaceBook pagina voor meer informatie over deze dag eind augustus.

Stuur een bericht

11 + 5 =

Molen Aeolus: "Icoon van Vlaardingen"

Onze Nieuwsbrief ook ontvangen? Geef je op