NATIONALE MOLENDAG 2021 FIETSTOCHT LANGS 11 MOLENS IN VLAARDINGEN, SCHIEDAM EN ROTTERDAM (25 KM.)

Vlaardingen – Aanstaande zaterdag 8 mei is het Nationale Molendag 2021. Vanwege de beperkingen rondom Corona zijn de meeste molens gesloten voor het publiek, zo ook de Vlaardingse molen Aeolus aan de Kortedijk. In plaats van u rond te leiden door de molen, hebben de vrijwilligers van molen Aeolus een fietstocht georganiseerd. Deelname is gratis.

De fietstocht voert langs 11 molens in Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam. De tocht is ca. 25 kilometer en begin- en eindpunt is bij Molen Aeolus aan de Kortedijk 14 in Vlaardingen. Daar haalt u de routebeschrijving op. U kunt starten vanaf 10.30 uur en aankomen tot 15.30 uur. Onderweg kunt u bij 2 molens een stempeltje krijgen. Op vertoon van deze stempels krijgt u bij aankomst een kleine attentie.

Deelname is gratis, maar wel graag van te voren aanmelden zodat wij voor voldoende routebeschrijvingen kunnen zorgen. Aanmelden kan tot a.s. vrijdag 7 mei 18.00 uur via secretaris@molenaeolus.nl. Komt u met meerderen? Geef dan even door uit hoeveel deelnemers uw groep bestaat.

De naastgelegen molenwinkel is wel geopend. Zie voor de openingstijden van de molenwinkel: www.aeolus.nl.